17-D: Reunió de Molins Decideix oberta a persones i entitats

Des de l’Ateneu Mulei, com a entitat impulsora de Molins Decideix, comissió organitzadora de la consulta sobre la independència de Molins de Rei, us informem de la reunió oberta a persones i entitas que es farà el dijous 17 de desembre a les 20h a la Peni.

Si no ho heu fet ja, podeu apuntar-vos com a voluntaris al web de Molins Decideix. Cal la implicació de tothom per tirar la consulta endavant!

{multithumb
blog_mode=popup
thumb_width=300
thumb_height=300
}

D’ençà que el 13 de setembre va celebrar-se a Arenys de Munt (Maresme) una consulta sobre l’autodeterminació de Catalunya, arreu del territori s’han organitzat comissions de treball per organitzar consultes sobre la independència. A moltes viles i ciutats se celebraran consultes el 13 de desembre.

L’entusiasme també s’ha encomanat a Molins de Rei, i un conjunt de persones provinents de diferents entitats i partits polítics ens hem anat reunint per engegar el procés que desemboqui en una Consulta sobre la independència, posant les primeres pedres de la plataforma Molins Decideix. Aquesta consulta se celebrarà el diumenge 28 de febrer.

El passat dissabte 28 de novembre es va fer un acte de presentació, que va comptar amb el suport de tots els alcaldes i alcaldesses de Molins de Rei de l’etapa democràtica i amb l’adhesió de moltes entitats: el CAU, l’Agrupa, l’Ateneu Mulei, la Peni, el Bot Mol, els Amics del Camell, el Casal de Joves La Mola, Matossers, el Club Ciclista, Associacions de Veïns i moltes altres. L’assistència de moltes persones a aquest acte de presentació ens demostra que l’interès per l’organització de la Consulta és creixent. Així doncs, la consulta a Molins de Rei ja compta amb alguns suports socials. De fet, el Ple municipal de setembre de 2009 va aprovar per majoria una moció a favor de la celebració d’una consulta a la nostra Vila.

Però per aconseguir que sigui un veritable èxit de participació, ens caldrà la implicació de moltes entitats i de persones a títol individual. Com ja vam destacar en començar aquest procés, és important que l’impuls d’aquesta acció democràtica de base parteixi del teixit associatiu, i que compti amb la participació de persones més enllà de la militància dels partits polítics. La Consulta és una manera directa, efectiva i il•lusionadora de demostrar amb fets la desitjable participació ciutadana en la vida social de Molins de Rei i del conjunt del país.

És per totes aquestes raons que hem convocat una reunió oberta a totes les entitats i persones individuals, per al proper:

Dijous, 17 de desembre, a les 20:00 a la Peni (pl. Mercè Rodoreda 1)

Esperem comptar amb el vostre suport!