Cicle de Músiques Invisibles

Cicle de Músiques Invisibles

Qui som?

El cicle Músiques Inivisibles l’organitzem des de l’Ateneu Mulei i el programa de ràdio l’Altraveu, gràcies al patrocini de Cervesa Estelada i al suport de Ràdio Molins de ReiViu Molins de ReiSonitronsDirxdir dissenysKdos i Miquel Fotògraf.

Què són les músiques invisibles?

Aquelles propostes que no són conegudes per a la majoria de la població. Hi tenen cabuda artistes d’arreu del país que cantin en català, ja siguin grups novells sense suport discogràfic com formacions consolidades que gaudeixen de cert prestigi entre els seguidors del seu estil musical, però que poden fer un salt endavant.

Què fem?

Concerts de petit format que permeten l’interacció entre músics i públic els dimecres al vespre. El cicle apropa propostes musicals de qualitat fetes a casa nostra als habitants de Molins de Rei i del Baix Llobregat.

Quan ho fem?

En dijous. És un dia poc habitual en la programació cultural del Baix Llobregat, però entenem que és idoni per gaudir de músiques tranquil·les.

On ho fem?

Al local de l’Ateneu Mulei (Carrer Ponent, 15. Molins de Rei), un escenari ideal per a garantir la proximitat entre el públic i els artistes.

I la ràdio?

Músiques Invisibles va més enllà dels concerts. Entrevistem els artistes en directe des de l’Ateneu Mulei, en el marc del programa Altraveu. També oferim l’emissió del concert en directe a través de la ràdio, amplificant la proposta musical als oients via FM o via internet.

Quin serà l’horari?

  • 18:30h – Obrim l’Ateneu Mulei. Servei de barra + entrepans  per a tothom.
  • 20:10h – Altraveu en directe des de l’Ateneu Mulei. Amb entrevista als artistes i les seccions habituals del programa.
  • 20:45h – Inici del concert (Emès en directe a Ràdio Molins de Rei via FM i internet)
  • 22:00h – Final del concert
  • 22:30h – Tanquem el Mulei.

Més informació al blog del cicle Músiques Invisibles.