Concentració en defensa de l’escola catalana

Som escolaDes del govern espanyol de la mà del Ministre d’Educació Wert s’està preparant un canvi de la llei d’educació que suposa un altre atac contra el model d’escola catalana que vol relegar el català com una assignatura optativa, a més de reforçar la presència de la religió a l’educació pública o de blindar els concerts a escoles que diferencien per sexes.

A Molins de Rei ja ens vam concentrar el 22 de desembre del 2010 o el 12 de setembre de 2011 a favor de l’escola catalana davant dels diferents atacs legislatius per part de l’estat espanyol. Com vam dir, viure sota l’estat espanyol és viure sota amenaça constant, i això ara s’ha tornat a repetir.

Per tornar a defensar el model de l’escola catalana i per dir ben clar que la única solució contra aquests estats és la independència, l’Ateneu Mulei ens adherim a la crida de Som Escola i us convoquem el dilluns 10 de desembre de 2012 a les 18:30h a plaça Sant Jaume de Barcelona a la concentració sota el lema “Per un país de tots, l’escola en català.