Crònica de l’Ateneu Mulei obert per Fira

Mulei obert per FiraAl mig del planter i ben resguardats del fred, l’Ateneu Mulei va obrir per primera vegada el seu espai durant tot el cap de setmana de la Fira de la Candelera per oferir esmorzars, dinars, berenars i sopars.

En un ambient acollidor, familiar i redecorat en motiu de la Fira s’hi van poder degustar truites, pastissos i farcellets diversos de l’Enriqueta i la Jèssica, galetes dissenyades al Pallars del Litus i la Laura, pastissos de la Marina, el Miquel, l’Oriol i la Txell, més truites de la mare del Joan, taules d’embotits ideades pel Sergi, així com cafès, cacaolats, infusions i entrepans freds i calents, elaborats per més de 20 socis i sòcies que van fer algun dels torns de treball.

L’experiència va ser molt positiva, no només pel calaix econòmic que s’ha pogut fer, sinó sobretot pel bon ambient que s’hi va viure i per haver superat satisfactòriament la prova de posar en marxa aquesta futura faceta de l’Ateneu.

A partir d’ara, i mentre no obrim el nou Ateneu Mulei, hi haurà ocasió de repetir un format similar amb els Divendres de Taverna, música en directe i sopars informals de bona qualitat