Crònica del 10è Racó Català

10è Racó CatalàLa nit del dissabte 4 de febrer del 2012, dins del marc de la 161a Fira de la Candelera, vam organitzar la desena edició del Racó Català, l’únic espai d’oci nocturn al carrer durant aquesta festa tant important de Molins de Rei.

La nit va començar a les 21:30h amb l’actuació dels punxadiscos de Toolbis-tek 6TM, que van punxar jungle, raggajungle i drum’n’bass mentre la gent s’anava acostant a l’espai malgrat el fort fred, que es podia combatre amb els entrepans calents.

Amb l’arribada de 7 estufes, l’ambient va anar millorant i a les 23h va ser el torn de Rumb al Bar, que durant dues hores van fer ballar de valent el públic que omplia el Racó dels Gegants Vells amb les seves versions festives.

Una novetat del Racó d’enguany va ser una pantalla gegant on es projectaven els missatges de twitter que portéssin l’etiqueta #raco12. Els missatges dels assistents anaven apareixent i van tenir una especial importància quan el PD Natber va començar a punxar la seva selecció d’èxits musicals, on va proposar que la gent li fes peticions a través dels missatges que es projectaven a la pantalla.

Gràcies a tothom qui va venir i a la gent de Sonitrons per l’èxit d’un nou Racó Català malgrat les temperatures sota zero!