Crònica d’El Joc de Molins de Rei 2012

14 al 23 de juny de 2012

El Joc: “Acció lliure, espontània, desinteressada i intranscendent que es fa en una limitació temporal i espacial de la vida habitual, d’acord amb determinades regles, establertes o improvisades i l’element informatiu és la tensió.

J.M. Cagigal

Un any més s’ha demostrat que jugar al Joc de Molins esdevé una dèria col•lectiva, uns impulsos incontrolables fan que els participants s’hi deixin la pell fins a l’última pregunta, i una eufòria  espontània surt de dins de tots aquells que aconsegueixen anar responent les preguntes i proves que anem plantejant; fins que arriba el final èpic, nocturn, dur, que els porta a la victòria o a la decepció!

Enguany seixanta-nou persones han participat en la 3a edició del Joc de Molins de Rei, ha baixat el nombre de participants però ha augmentat la qualitat i la precisió de les respostes dels mateixos, tot i que de les 12 preguntes n’hi havia que requerien un esforç mental i imaginatiu més gran. Un gruix important de gairebé trenta participants va aconseguir arribar fins a les darreres preguntes, va haver una mica d’escabetxada en una pregunta que tenia dues variants (per evitar possibles conjures entre participants), tot i això n’hi va haver de llestos que van saber superar-ho.

Estem molt contents de la gran quantitat de gent que com cada any s’ha pres el joc com a repte personal, i destaquem en Joan Vila, el guanyador, que tenia l’espina clavada des de les darreres edicions; en guanyar ens va dir: “Quines ganes que tenia de trobar-me aquest premi i de poder dir que he guanyat!” 

Un any més, hem tornat a ser nens i nenes durant uns dies. Felicitats a tots els participants i un reconeixement als administradors i pensadors del Joc de Molins, així com als establiments i entitats que han col·laborat amb els premis. L’any vinent més!