Debat electoral a l’Ateneu Mulei

Des de l’Ateneu Mulei organitzem un debat amb els partits polítics que es presenten a les Eleccions Municipals el proper dimarts 10 de maig a les 20h.

Com ja vam fer abans de les darreres eleccions municipals, volem que les diferents opcions polítiques debatin al voltant de les polítiques de construcció nacional i de defensa del dret a l’autodeterminació.

Amb la participació de:

  • Ricard Domènech (CiU)
  • Albert Botran (CUP)
  • Víctor Puntas (ERC-ENMR)
  • Laura Duran (ICV)
  • Pep Puiggarí (PSC)
  • Daniel Sánchez (PP)
  • Jordi Casas (SI)

 

El primer debat electoral dels que se celebraran a Molins de Rei en les properes setmanes tractarà sobre el paper de l’àmbit municipal (Ajuntaments, alcaldes i regidors) en les polítiques de construcció nacional i de defensa del dret a l’autodeterminació.

Al llarg de la campanya s’organitzaran diversos debats per confrontar propostes i parlar del model de vila pel que fa a habitatge, urbanisme, economia o educació, entre d’altres. Les dificultats dels propers quatre anys, especialment les que es deriven de la manca de finançament, seran compartides entre els governs municipals i la resta d’administracions del país.

Però les qüestions que es discutiran en el debat de l’Ateneu Mulei no poden quedar en un segon pla, perquè definir quin país volem és cabdal per avançar estratègicament. En la darrera legislatura, l’àmbit municipal ha estat protagonista de les reivindicacions nacionals, ja sigui mitjançant la implicació de molts ajuntaments en la celebració de les consultes, ja sigui en l’aprovació de mocions que declaren el municipi “moralment exclòs” de la constitució espanyola.

L’Ateneu Mulei ja va organitzar aquest debat en les anteriors eleccions, ara fa quatre anys, al qual també van assistir tots els partits (excepte el PP, que va rebutjar la invitació)