Dijous: Concentració contra la sentència del Tribunal Constitucional

{multithumb enable_thumbs=1 blog_mode=popup thumb_width=250 thumb_height=250 thumb_proportions=bestfit thumbclass=caption}

El Tribunal Constitucional, en nom de l’estat espanyol, ha dictat la seva sentència retallant l’Estatut de Catalunya. Amb això ens han deixat ben clar que la via de l’autonomisme ha mort, doncs la voluntat democràtica expressada pel poble català en referèndum ha estat retallada i reinterpretada per un tribunal en fals que ens ha dit que l’encaix a Espanya no passa pel respecte a la sobirania catalana, sinó per la submissió a les lleis del Regne d’Espanya.

Molts vam ser els qui vam votar NO a aquest Estatut, que ja va ser retallat prèviament a les corts espanyoles, perquè defensàvem que era un estatut insuficient i una via que no ens portaria enlloc. Però la majoria del poble català va decidir donar-hi el seu suport en referèndum, i ara no podem permetre que un tribunal espanyol ataqui la sobirania catalana.

Per això, en defensa de la sobirania del poble català, per celebrar que la via de l’autonomisme ha mort i que la independència és el camí que ens cal, us convoquem el

Dijous 1 de juliol – 20:30h
Plaça de Catalunya (Molins de Rei)

Autonomia NO
Independència SÍ

Concentració de rebuig a la sentència del tribunal constitucional i en defensa de la sobirania del Poble Català

Porteu senyeres i estelades, i pengeu-ne als balcons!

Feu-ne difusió!

I el dissabte dia 10 de juliol, tothom a la manifestació “Som una nació. Nosaltres Decidim“, que organitza Òmnium Cultural. Fem que la manifestació sigui una demostració de força i un clam independentista: cal que cadascú de nosaltres hi sigui, i hi sigui amb estelades ben visibles i pancartes amb missatges clars que diguin quina és la nostra sortida a aquesta situació: la Independència.