El Joc de Molins de Rei – 2013

{multithumb enable_thumbs=1 thumb_height=300}

El Joc de Molins de Rei - 2013T’estimes Molins? Demostra-ho!

El Joc de Molins de Rei (4a edició) es fa amb la voluntat de passar una bona estona coneixent petits detalls del nostre poble.

Instruccions

Al joc s’hi jugarà de forma individual i en bona part serà a través d’internet, tot i que moltes respostes a les preguntes s’hauran de fer a peu de carrer.

El joc tindrà una durada de 10 dies. Constarà de 12 preguntes les respostes de les quals s’hauran d’enviar a l’adreça de correu eljoc@mulei.cat. Un cop enviades, caldrà esperar a rebre la pregunta següent. Serà impossible acabar el joc abans del 21 de juny.

Els participants podran enviar les respostes durant tot el dia. De dilluns a dijous l’organització respondrà una vegada per participant, totes les respostes rebudes fins les 22h. De divendres a diumenge es respondran una vegada per participant en dues tandes: una les respostes rebudes fins les 14h i una altra les respostes rebudes fins les 22h.

Els correus que hagin arribat abans d’aquestes hores, es contestaran a partir d’aleshores: amb la següent pregunta si s’han respost correctament, o sinó es podrà tornar a respondre a partir de la següent tanda, tants cops com calgui.

 

El Joc començarà el dia 12 de juny (la primera resposta s’enviarà aquell dia a partir de les 22h) i acabarà oficialment el 23 de juny durant la revetlla de Sant Joan a la plaça de l’Església, on s’entregarà el premi (Si no es pot assistir a la revetlla no es perd el premi!)

La primera pregunta es penjarà el dia 12 de juny a la pàgina web de l’Ateneu Mulei, al Facebook, al Twitter i a les cartelleres dels espais següents:

 • Ateneu Mulei
 • Barberetxu
 • L’Agrupa
 • La Mola

Per jugar només caldrà que es respongui a la primera pregunta enviant un correu a eljoc@mulei.cat, amb l’assumpte ‘El Joc de Molins de Rei’.

El Joc només pot tenir un guanyador: el participant que respongui primer correctament les 12 preguntes i solucioni a la prova final el lloc on es troba el final del Joc.

El guanyador del joc es desvetllarà la nit de la Revetlla de Sant Joan durant el sopar, on a part del premi si li farà entrega de la vara de guanyador que tindra tot l any a casa seva fins la propera edicio.

Entre tots els participants que acabin el joc es farà també allà el sorteig d’un premi i caldrà ser-hi present per optar-hi.

Premi

El premi consistirà en:

 • Un sopar per a dues persones a la Revetlla de Sant Joan
 • Una entrada doble per una sessió de cinema del Cineclub HAL2002
 • Una samarreta ‘Molins de Rei’ de Sarrià Boscovich Serigrafia
 • Una caixa de productes de l’horta de Cal Prèssec
 • Un panell fotogràfic personalitzat de KDos
 • Un abonament per 10 dies a la piscina de Molins de Rei

El premi que es sortejarà entre els participants que acabin el joc consistirà en:

 • Una samarreta ‘Independència’ de Sarrià Boscovich Serigrafia
 • Un lot de cerveses artesanes cortesia de l’Ateneu Mulei

Esperem que en gaudiu!

Agraïments:

Comissió de Focs de Sant Joan de Molins de Rei

Club Natació Molins de Rei

kdos logo_hal2002  Sarrià Boscovich Serigrafia