Ménage à Trois – Torneig de Scrabble a Molins

Menage a Trois - Scrabble MolinsLa gent de l’Scrabble de Molins us convidem a jugar una competició singular el dissabte 25 d’abril. Als que esteu acostumats als torneigs clàssics, aquí trobareu un format diferent, amb novetats que trenquen la dinàmica oficial de la majoria de competicions, però que també conserven l’essència de la competició, amb jugades mestres, classificacions parcials, premis… i alguna cosa més.

El torneig “Ménage à trois a Molins” (o MàtaM) és una competició de scrabble per equips a disputar en una sola jornada, en cinc rondes. Els equips han de ser de tres jugadors, i en cada ronda s’enfronten entre sí grups de tres equips, en tres taules on hi ha un jugador de cada equip.

Podeu observar, ja en el nom, que el número tres és el “leitmotiv” del torneig: equips de tres, enfrontament de tres equips, etc. És per això que hem decidit començar, en aquesta primera edició, ja directament pel 3r torneig de scrabble per equips.

Ara per ara, no us cal saber gaire cosa més. Només que reserveu la data del 25 d’abril per venir a jugar a Molins. Si, sense saber-ne els detalls, ja veieu que l’aposta us sedueix inscriviu el nom del vostre equip i els jugadors que el formen a l’adreça molinscrabble@gmail.com . Si vols jugar i no tens equip no has de patir, intentarem buscar-te’n un.

L’espai on tindrà lloc aquest Campionat és l’Ateneu Mulei de Molins de Rei, amb un aforament limitat per la qual cosa hem de posar el cartell de “places limitades” per a un màxim de 15 equips (45 persones).

Surt de la norma! Vine a Molins!

Més informació a:
https://molinscrabble.wordpress.com/competicions/3r-campionat-de-scrabble-per-equips-menage-a-trois-a-molins/