Nit Iutúbica: concurs de vídeos!

Nit IutúbicaPer lligar, per riure a l’oficina o després de les postres en un sopar d’amics, sempre arriba el moment dels vídeos. “Si no l’heu vist, flipareu” acostumen a ser les paraules amb que s’introdueix un visionat breu i intens d’alguna peça audiovisual que despertarà la rialla, l’emoció o el fàstic.

Per això, amb la primera Nit Iutúbica de l’Ateneu Mulei volem fer un reconeixement a aquest nou gènere de la cultura de masses que són els vídeos breus penjats a internet i posar a prova el coneixement popular.

Farem un concurs en el qual cadascú suggerirà vídeos que veurem tots junts, amb dret de rèplica per part de qualsevol participant. Al final de la nit el jurat donarà els premis al més original (trobarem un vídeo que no hagi vist ningú?), al més catxondo (el que ens faci riure més), al més espectacular (no competeixen els múltiples vídeos de mentos explosius) i fins i tot al més emotiu (posarem en marxa el pelldegallinòmetre).

El concurs serà presentat per un àrbitre de la Federació Intercomarcal de la Gestió Audiovisual (FIGA) que serà l’encarregat del compliment de les regles i la gestió dels vídeos.

Les regles són:

  • Cada persona pot presentar fins a 3 propostes
  • Les propostes es dipositen en una urna al principi, indicant quines paraules calen per trobar el vídeo i a quina pàgina (youtube, vimeo,…)
  • El jurat és secret
  • Després de cada visionat, hi haurà torn de rèplica: es podrà proposar un altre vídeo relacionat, però serà el presentador qui decidirà si era o no pertinent la relació. Si no ho era, hi haurà penyora
  • Cada vídeo ha de durar un màxim de 3 minuts.

Per anar fent caliu podeu anar penjant a twitter els vídeos que podríeu presentar a concurs amb l’etiqueta#MuleiDeYoutube.