Roda de premsa contra la Llei de l’Avortament

Quan:
07/02/2014 @ 19:00
2014-02-07T19:00:00+00:00
2014-02-07T19:30:00+00:00
On:
Ateneu Mulei
Carrer Ponent
15
Molins de Rei

Grup de Dones de MolinsEl motiu de la convocatòria és per a informar-vos, de què un grup de dones joves i d’altres de més veteranes, ens hem reunit en un parell de ocasions per a analitzar i pensar sobre l’actual proposta de llei d’Avortament que intenta imposar-nos el govern de l’Estat del Partit Popular.

Venim de lluny, als anys 1980… impulsàrem la creació del Centre de Planificació Familiar Municipal, bregarem per aconseguir una Llei de Divorci i contra les condemnes d’Adulteri, aconseguirem la primera Llei d’Avortament al 1985. Impulsàrem també, la creació del premi de narrativa local, només per a dones, Mercè Rodoreda…

A l’any 2008 a Molins de Rei, moltes dones ens autoinculpàrem als jutjats per aconseguir altra vegada un llei d’Avortament digne i respectuosa amb els drets de les dones: “Nosaltres parim, nosaltres decidim”.

Ara el govern del Sr. Gallardón pretén traslladar-nos legalment a l’època dictatorial franquista, on els drets de les dones eren inexistents i no només això, sinó que permanentment, ens col·loca a les dones sota sospita. El nostre cos és patrimoni nostre, personal e intransferible, no cal que ens l’administri ningú.

Per a debatre-ho tot plegat i anunciar-vos les nostres propostes mobilitzadores, us convidem a participar-hi.

 “Però no tindria sentit d’haver escrit aquest llibre, sinó cregués que les dones poden canviar la societat, ensems que una dona té, el mateix que un home, el poder escollir i construir el propi cel o el propi infern”
Betty Friedman

Ho organitza: Grup de Dones de Molins de Rei