Ho haveu vist? L’impacte cultural de l’APM?

Xerrada APM

{multithumb enable_thumbs=1 thumb_height=400}

dimecres 25 d’abril de 2012 – 19:30h

Xerrada:

Ho haveu vist?
L’impacte cultural de l’APM?

Amb:

  • Oriol Farrés, professor de Filosofia a la UdG
  • Xavi Narro, guionista de l’APM?
  • Manel Piñero, guionista i Homo APM

 

Quan davant d’una situació de risc algú exclama “Cuidaaaaooo!”, o quan al final d’una conversa depriment algú altre conclou que “hi ha molta maldat en este món”, es manifesta l’impacte cultural de l’APM.

Un programa que durant vuit anys ha anat creant un imaginari de frases i personatges compartit per l’ampla comunitat de seguidors de TV3, arreu dels Països Catalans i fins i tot més enllà. Un veritable fenomen cultural de masses que passarà a la història per aquesta incidència en la fraseologia popular. I que també, a nivell televisiu, ha fet altres aportacions que li són reconegudes, com haver portat més enllà l’art del muntatge audiovisual.

Per homenatjar aquest programa que tan bones estones ens ha fet passar, i per entendre els processos de recerca i muntatge a partir de la ingent quantitat de material televisiu, l’Ateneu Mulei organitza una xerrada amb dos guionistes de l’APM?, Xavi Narro i Manel Piñero (més conegut pel seu paper com a Homo APM), que seran introduïts pel professor de filosofia Oriol Farrés.