Inauguració del Nou Local: 17 i 18 de maig

{multithumb enable_thumbs=1 thumb_height=400}

Com ja sabreu a finals de gener l’Ateneu Mulei vam deixar el vell local del carrer Església 10, que ens havia vist néixer fa ja 6 anys.

Deixàvem aquell local entranyable, però que se’ns havia fet petit, per tal de poder fer un salt endavant a un local més gran i que ens oferís més possibilitats, tant pels nostres socis com per les activitats que fem obertes a tot el poble. El nou local es troba al c/Ponent, 15.

Inauguració Nou Local

I després d’obres i molta feina ja tenim la data per l’esperada inauguració: divendres 17 i dissabte 18 de maig de 2013.

Programa d’actes:

Divendres 17 de maig:

20:30h – Performance d’Inauguració
Al Racó dels Gegants Vells amb els Diables de l’Agrupa, circ amb l’Asssociació Giravolt, claqué amb Maria Busquets i presentació del graffiti d’en Pau.

…tot seguit
Inauguració i obertura del Nou Ateneu Mulei
Brindis per tothom
Sopar de tapes delicioses a càrrec dels xefs del Mulei

22:30h – Concert amb Batak i després PD Satan

Dissabte 18 de maig:

12:00h – Cercavila
Des de la plaça de la Creu fins al carrer Ponent, amb parada i vermut a l’antic local de l’Ateneu Mulei del carrer Església 10, amb la Colla Infantil dels Diables de l’Agrupa i els Timbalers del Camell.

14:00h – Dinar Popular
Al carrer Ponent. Menú: Amanida, botifarra, xistorra i cansalada, postres, pa, vi i aigua.
Preu*: Soci 9€ – No soci 12€ – No anticipat 15€
Venda de tiquets a la Llibreria Barba (fins divendres 17 al migdia)

Us hi esperem!

 

* Els diners que es puguin recollir en els actes de la Inauguració no cobriran el total invertit en les obres d’adequació de l’espai, però ajudaran a l’autosuficiència del projecte.

Cartell: Sarrià Boscovich Grafik