L’Assassí de la Pastanaga 2012

Amb l’arribada de la Festa Major de Molins de Rei torna l’increïble joc de L’Assassí de la Pastanaga, amb la seva tercera edició amb noves regles per fer-ho encara més divertit i emocionant.

L’any passat vam ser 145 participants, ho superarem enguany?

— INSCRIPCIONS TANCADES —

Som 269 participants!

L'Assassí de la Pastanaga

          

Requisits:


Inici:
el diumenge 23 de setembre a les 12 del migdia, al toc del campanar de l’església
Final: el diumenge 30 de setembre a les 21.30h, davant de l’Ateneu Mulei

Hi pot jugar qualsevol persona major de 16 anys i es farà de forma individual. Caldrà estar bona part del temps present a Molins de Rei durant els dies de Festa Major. La inscripció al joc només costa 2 €, un cop inscrits indicarem als participants com cal fer efectiu el pagament, que serà indispensable per poder jugar.

Cal inscriure’s enviant un correu a ateneu@mulei.cat a partir del dissabte 15 fins el dijous 20 de setembre a les 14h.

Cal posar a l’assumpte: “L’Assassí de la Pastanaga

 

Escriure en el correu:

 • Nom i cognoms
 • Adreça postal (de Molins de Rei)
 • Correu electrònic
 • Telèfon mòbil


(Aquestes dades seran d’ús exclusiu de l’organització, l’Ateneu Mulei)

El joc

Cada participant serà víctima i assassí al mateix temps. Es crearà una roda perfecta de participants de tal manera que cadascú podrà matar i ser mort evitant que el cercle es pugui tancar abans d’acabar el joc.

Per matar caldrà fer-ho tocant amb una pastanaga a la panxa de la víctima.

Limitacions:

 • No es podrà matar a cap persona que vagi completament nua o completament inconscient.
 • En cap cas es podrà matar a una persona situada sota la carpa de la plaça de la Llibertat. S’entén que sota la carpa és ‘CASA’ i per tant no es permet l’assassinat.
 • No es pot matar quan la víctima aguanta un got reutilitzable oficial de Molins de color groc.
 • No es pot fer caure el got a la víctima de cap manera, ni prendre-li. Això comportarà la desqualificació immediata de l’agressor.
 • IMPORTANT: Un got groc oficial de Molins de Rei protegeix a la gent d’ésser assassinada excepte en els següents casos:
  • El got està subjectat per mitjà de gomes, cintes, celo o qualsevol mitjà que no siguin un o més dits de la mà. En el cas que una persona porti el got subjectat d’una altra manera no estarà protegida i podrà ésser assassinada.
  • Una persona sosté més d’un got alhora (no importa la mida ni el material ni la forma) ja sigui en una sola mà, o utilitzant les dues o posant un got dins de l’altre, etc. En aquest cas, la víctima passarà a estar indefensa i podrà ser assassinada.
 • En definitiva, per estar protegits, s’ha de subjectar un i només un got GROC oficial de Molins de Rei.

 

Un cop comès el crim, la víctima passarà a estar eliminada del joc (però no de la rumorologia popular) i l’assassí passarà a tenir una nova víctima que serà l’objectiu que tenia la persona eliminada.

Quan hagis de matar fes-ho segur del que estas fent i seguint les normes, per tal de no crear mals entesos, cal evitar matar, si quan ho fem podem crear confusions en base a les normes del joc

Un cop tancades les inscripcions, cada participant rebrà una carta a casa on hi trobarà el nom de la seva víctima. El nom de la víctima estarà dins un clauer de plàstic que caldrà portar-lo a sobre obligatòriament durant el període de duració del joc. Proposem enganxar-se aquest clauer juntament amb les claus de casa per tal d’evitar descuits. No portar el clauer amb el nom de la víctima significa no poder jugar.

Si a través del nom no es coneix a la víctima caldrà informar-se preguntant a altres persones, xarxes socials, etc,… Per qualsevol dubte comunicar-se amb l’organització a ateneu@mulei.cat

Si una persona és assassinada caldrà que li faci entrega al botxí del seu clauer per tal que el joc pugui continuar. L’assassí passarà a tenir una nova víctima.

Al moment que al matar una persona aquesta rebi un clauer amb el seu nom significarà que la roda s’ha tancat i el joc ha acabat. Per tant si al matar a una persona aquesta et dóna un clauer amb el teu nom significarà que has sobreviscut al joc i per tant seràs el guanyador absolut i mereixedor del premi al supervivent.

Ara bé, també hi haurà un premi per l’assassí que hagi mort a més persones (que no té perquè ser la mateixa que ha sobreviscut). Al finalitzar el joc es farà recompte de clauers.

Entre tots els participants, estiguin vius o morts, es farà el sorteig d’un premi de consolació a la cloenda del joc.

Atenció: Si et maten només has d’entregar el clauer de la víctima que tens pendent i no els altres que hagis pogut acumular de víctimes anteriors!

Premis:

 • Supervivent: Un sopar per dues persones a la Traska Truska, 2 entrades pels Pastorets de Molins de Rei, 2 abonament per les pel·lícules de dilluns a divendres del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, 1 ninot de pastanaga
 • Major Assassí: Un esmorzar per dues persones al 5 Minuts, 2 entrades pels Pastorets de Molins de Rei, 1 ninot de pastanaga
 • Premi de consolació: Un tiquet pel cercabars d’aniversari de Band The Marxa del 6 d’octubre
Si el joc no s’arriba a acabar, el premi del Supervivent passarà pel major assassí, i el del Major Assassí al següent participant amb més víctimes. En cas d’empat es farà per sorteig.

Per rebre qualsevol dels premis, cal ser present en diumenge dia 30 a la plaça de l’Esglèsia a les 21.30h, on es farà la cloenda del joc de l’Assassí de la Pastanaga.

 

 

Al Twitter comenta-ho amb l’etiqueta #Pastanaga

Aquest joc no compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei

Agraïments:

pastorets logo-traska terror 5min band