L’Assassí de la Pastanaga 2013

Amb l’arribada de la Festa Major de Molins de Rei torna l’increïble joc de L’Assassí de la Pastanaga, amb la seva quarta edició i amb noves regles per fer-ho encara més divertit i emocionant.

— INSCRIPCIONS TANCADES! —

L’Espot de l’Assassí de la Pastanaga 2013
[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=Et_ZnoIW7zI]

L'Assassí de la Pastanaga

Samarreta Assassí de la Pastanaga

 

Novetat: La Samarreta de l’Assassí de la Pastanaga!

Enguany editem una samarreta especial de l’Assassí de la Pastanaga, amb el flamant logo del joc sobre una samarreta de color pastanaga. I per un preu de només 6€ pels socis de l’Ateneu Mulei, i 8€ pels no socis.

Farem una tirada limitada de samarretes pels participants que la demanin.

Si en vols una, indica-ho al correu d’inscripció al joc, dient-nos la talla de samarreta que vols (Unisex de 9-11 a XL).

Portar la samarreta del joc no et dóna immunitat, però segur que et farà ser més atractiu/va!

 

Requisits:

Inici: el diumenge 22 de setembre a les 12 del migdia, al toc del campanar de l’església
Final: el diumenge 29 de setembre a la plaça de l’Esglèsia, després de l’últim tro del Fi de Festa

Hi pot jugar qualsevol persona major de 16 anys i es farà de forma individual. Caldrà estar bona part del temps present a Molins de Rei durant els dies que dura el joc, doncs el jugador és sempre víctima i assassí alhora.

Cal inscriure’s enviant un correu a ateneu@mulei.cat a partir del dimecres 4 fins el dimecres 18 de setembre a les 15h.

 

Cal posar a l’assumpte: “L’Assassí de la Pastanaga

Escriure en el cos del correu:

 • Nom i 2 cognoms
 • Adreça postal completa (de Molins de Rei)
 • Correu electrònic
 • Telèfon mòbil
 • Voldràs la samarreta de l’Assassí de la Pastanaga? Talla?

(Aquestes dades seran d’ús exclusiu de l’organització, l’Ateneu Mulei)

La inscripció al joc només costa 2€. Un cop enviis el correu d’inscripció et respondrem amb el teu número de participant i podràs fer efectiu el pagament a l’Ateneu Mulei (c/ Ponent 15) en l’horari d’obertura de dimecres a dissabte de 18:30h a 21:30h.

El joc

Cada participant serà víctima i assassí al mateix temps. Es crearà una roda perfecta de participants de tal manera que cadascú podrà matar i ser mort evitant que el cercle es pugui tancar abans d’acabar el joc.

Per matar caldrà fer-ho tocant amb una pastanaga a la panxa de la víctima.

Limitacions:

 • No es podrà matar a cap persona que vagi completament nua o completament inconscient.
 • No es pot matar quan la víctima aguanta un got reutilitzable oficial de Molins a cada mà, un got verd a una mà i un got groc a l’altra.
 • No es pot fer caure el got a la víctima de cap manera, ni prendre-li. Això comportarà la desqualificació immediata de l’agressor.
 • Per matar la víctima només se la pot tocar amb la pastanaga, no se la pot empènyer o colpejar. Això comportarà la desqualificació immediata de l’agressor.
 • IMPORTANT: Portar els dos gots oficials de Molins de Rei protegeix a la gent d’ésser assassinada excepte en els següents casos:
  • El got està subjectat per mitjà de gomes, cintes, celo o qualsevol mitjà que no sigui la mà completa. En el cas que una persona porti el got subjectat d’una altra manera no estarà protegida i podrà ésser assassinada.
  • Una persona sosté més d’un got a cada mà, posant un got dins de l’altre, etc. En aquest cas, la víctima passarà a estar indefensa i podrà ser assassinada.
 • En definitiva, per estar protegits, s’ha de subjectar un got verd oficial de Molins de Rei a una mà i un de groc a l’altra.

 

Un cop comès el crim, la víctima passarà a estar eliminada del joc (però no de la rumorologia popular) i l’assassí passarà a tenir una nova víctima que serà l’objectiu que tenia la persona eliminada.

Quan hagis de matar fes-ho segur del que estas fent i seguint les normes, per tal de no crear mals entesos, cal evitar matar, si quan ho fem podem crear confusions en base a les normes del joc

Un cop tancades les inscripcions, s’entregarà manualment a cada participant una carta a casa on hi trobarà el nom de la seva víctima. El nom de la víctima estarà dins un clauer de plàstic que caldrà portar-lo a sobre obligatòriament durant el període de duració del joc. Proposem enganxar-se aquest clauer juntament amb les claus de casa per tal d’evitar descuits. No portar el clauer amb el nom de la víctima significa no poder jugar.

Si a través del nom no es coneix a la víctima caldrà informar-se preguntant a altres persones, xarxes socials, etc…

Si una persona és assassinada caldrà que li faci entrega al botxí del clauer de la seva víctima actual per tal que el joc pugui continuar. L’assassí passarà a tenir una nova víctima.

Al moment que al matar una persona aquesta rebi un clauer amb el seu nom significarà que la roda s’ha tancat i el joc ha acabat. Per tant si al matar a una persona aquesta et dóna un clauer amb el teu nom significarà que has sobreviscut al joc i per tant seràs el guanyador absolut i mereixedor del premi al supervivent.

Ara bé, també hi haurà un premi per l’assassí que hagi mort a més persones (que no té perquè ser la mateixa que ha sobreviscut). Al finalitzar el joc es farà recompte de clauers.

Entre tots els participants, estiguin vius o morts, es farà el sorteig d’un premi de consolació a la cloenda del joc.

Atenció: Si et maten només has d’entregar el clauer de la víctima que tens pendent i no els altres que hagis pogut acumular de víctimes anteriors!

Per qualsevol dubte us podeu comunicar amb l’organització a ateneu@mulei.cat

Premis:

 • Supervivent: La persona que ha mort a l’últim participant, rebent el clauer amb el seu nom 
  1 samarreta de Samarreta.cat, 1 sopar per dues persones a la pizzeria Carpe Diem, 2 entrades pels Pastorets de Molins de Rei, 1 entrada doble per la sessió de cinema i música del CineClub per Festa Major, 1 ninot de pastanaga fet a mà
 • Major Assassí: La persona que hagi mort més víctimes 
  1 sopar per dues persones a la Traska Truska, 2 entrades pels Pastorets de Molins de Rei, 1 abonament per les pel·lícules de dilluns a divendres del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, 1 ninot de pastanaga fet a mà
 • Premi de sorteig: Sorteig entre tots els assistents, vius o morts, a la cloenda del joc 
  1 sopar per dues persones a La Bodegueta Vella, 1 ninot de pastanaga fet a mà
Si el joc no s’arriba a acabar, el premi del Supervivent passarà pel major assassí, i el del Major Assassí al següent participant amb més víctimes. En cas d’empat es farà per sorteig.

Per rebre qualsevol dels premis, cal ser present en diumenge dia 29 a la nit a la plaça de l’Esglèsia, on es farà la cloenda del joc de l’Assassí de la Pastanaga dins del Final de Festa Major.

 

 

Al Twitter comenta-ho amb l’etiqueta #PastanagaFM

Aquest joc no compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei

 

Agraïments:

pastorets  logo-traska  terror    logo_hal2002 

 • Carpe Diem
 • La Bodegueta Vella