L’Assassí de la Pastanaga 2011

Amb l’arribada de la Festa Major torna l’increïble joc de L’Assassí de la Pastanaga, en segona edició amb noves regles per fer-ho encara més divertit i emocionant. I un nou premi de consolació per sorteig!

— Inscripcions tancades —

L’any passat vam ser 105 participants, ho superarem enguany?

L'Assassí de la Pastanaga

 

Requisits:


Inici:
el diumenge 25 de setembre a les 12 del migdia
Final: el diumenge 2 d’octubre just després de l’últim tro del Castell de Focs de Festa Major

Hi pot jugar qualsevol persona major de 16 anys i es farà de forma individual. Caldrà estar bona part del temps present a Molins de Rei durant els dies de Festa Major. La inscripció al joc només costa 2 €, un cop inscrits indicarem als participants com cal fer efectiu el pagament, que serà indispensable per poder jugar.

Cal inscriure’s enviant un correu a mulei@racocatala.cat a partir d’ara fins el dijous 22 de setembre a les 14h.

Cal posar a l’assumpte: “L’Assassí de la Pastanaga

Escriure en el correu:

  • Nom i cognoms
  • Adreça postal
  • Població
  • Correu electrònic
  • Telèfon mòbil


(Aquestes dades seran d’ús exclusiu de l’organització, l’Ateneu Mulei)

El joc

Cada participant serà víctima i assassí al mateix temps. Es crearà una roda perfecta de participants de tal manera que cadascú podrà matar i ser mort evitant que el cercle es pugui tancar abans d’acabar el joc.

Per matar caldrà fer-ho tocant amb una pastanaga a la panxa de la víctima. Serà necessari fer-ho amb discreció per tal d’evitar ser vist per altres participants.

No es podrà matar a cap persona que vagi completament nua o completament inconscient.

Si ens trobem a sota la carpa de la plaça de la Llibertat no ens podran matar (Sota la carpa vol dir sota, on quan plou no et mulles). S’entén que sota la carpa és ‘CASA’ i per tant no us podran matar.

Tampoc et poden matar quan tens un got reutilitzable oficial de Molins verd agafat amb la mà.

Un cop comès el crim, la víctima passarà a estar eliminada del joc (però no de la rumorologia popular) i l’assassí passarà a tenir una nova víctima que serà l’objectiu que tenia la persona eliminada.

Quan hagis de matar fes-ho segur del que estas fent i seguint les normes, per tal de no crear mals entesos, cal evitar matar, si quan ho fem podem crear comfusions en base a les normes del joc

Un cop tancades les inscripcions, cada participant rebrà una carta a casa on hi trobarà el nom de la seva víctima. El nom de la víctima estarà dins un clauer de plàstic que caldrà portar-lo a sobre obligatòriament durant el període de duració del joc. Proposem enganxar-se aquest clauer juntament amb les claus de casa per tal d’evitar descuits. No portar el clauer amb el nom de la víctima significa no poder jugar.

Si a través del nom no es coneix a la víctima caldrà informar-se preguntant a altres persones, xarxes socials, etc,… Per qualsevol dubte comunicar-se amb l’organització a mulei@racocatala.cat.

Si una persona és assassinada caldrà que li faci entrega al botxí del seu clauer per tal que el joc pugui continuar. L’assassí passarà a tenir una nova víctima.

Al moment que al matar una persona aquesta rebi un clauer amb el seu nom significarà que la roda s’ha tancat i el joc ha acabat. Per tant si al matar a una persona aquesta et dóna un clauer amb el teu nom significarà que has sobreviscut al joc i per tant seràs el guanyador absolut i mereixedor del premi al supervivent.

Ara bé, també hi haurà un premi per l’assassí que hagi mort a més persones (que no té perquè ser la mateixa que ha sobreviscut). Al finalitzar el joc es farà recompte de clauers.

Atenció: Si et maten només has d’entregar el clauer de la víctima que tens pendent i no els altres que hagis pogut acumular de víctimes anteriors!

Premis:

  • Supervivent: Un sopar per dues persones a la Traska Truska, una estada d’una nit per dues persones (pack SmartBox) i una samarreta de l’Ateneu Mulei.
  • Major Assassí: Un sopar per dues persones a Cal Dit i una samarreta de l’Ateneu Mulei.
  • Premi de consolació: Un sopar a Can Rabella. El premi es sortejarà un cop finalitzat el joc, el mateix diumenge dia 2.
Si el joc no s’arriba a acabar, el premi del Supervivent passarà pel major assassí, i el del Major Assassí al següent participant amb més víctimes. En cas d’empat es farà per sorteig.

Per rebre qualsevol dels premis, cal ser present en diumenge dia 2 a la plaça de l’Esglèsia un cop acabat el Castell de Focs, on es farà la cloenda del joc de l’Assassí de la Pastanaga.

 

Agraïments:

 

Al Twitter comenta-ho amb l’etiqueta #pastanaga

Aquest joc no compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Molins de Rei