L’Assassí de la Pastanaga 2010

Després de l’èxit d’El Joc de Molins de Rei, l’Ateneu Mulei proposem un nou joc diferent per jugar-hi durant la Festa Major 2010: L’Assassí de la Pastanaga!

L'Assassí de la Pastanaga

Veure l’espot de l’Assassí de la Pastanaga

Requisits:


Inici:
el dia 28 de setembre just finalitzar el Pregó de Festa Major
Final: el dia 3 d’octubre just després de l’últim tro del Castell de Focs de Festa Major

Hi pot jugar qualsevol persona major de 16 anys i es farà de forma individual. Caldrà estar bona part del temps present a Molins de Rei durant els dies de Festa Major. La inscripció al joc només costa 2 €, un cop inscrits indicarem als participants com cal fer efectiu el pagament, que serà indispensable per poder jugar.

Cal inscriure’s enviant un correu a mulei@racocatala.cat a partir d’ara fins el dia 24 de setembre a les 12h.

Cal posar a l’assumpte: “L’Assassí de la Pastanaga

Escriure en el correu:

  • Nom i cognoms
  • Adreça postal
  • Població
  • Correu electrònic
  • Telèfon


(Aquestes dades seran d’ús exclusiu de l’organització, l’Ateneu Mulei)

El joc

Cada participant serà víctima i assassí al mateix temps. Es crearà una roda perfecta de participants de tal manera que cadascú podrà matar i ser mort evitant que el cercle es pugui tancar abans d’acabar el joc.

Per matar caldrà fer-ho tocant amb una pastanaga a la panxa de la víctima. Serà necessari fer-ho amb discreció per tal d’evitar ser vist per altres participants. No es podrà matar a cap persona que vagi completament nua o completament inconscient.

Un cop comès el crim, la víctima passarà a estar eliminada del joc (però no de la rumorologia popular) i l’assassí passarà a tenir una nova víctima que serà l’objectiu que tenia la persona eliminada.

Un cop tancades les inscripcions, cada participant rebrà una carta a casa on hi trobarà el nom de la seva víctima. El nom de la víctima estarà dins un clauer de plàstic que caldrà portar-lo a sobre obligatòriament durant el període de duració del joc. Proposem enganxar-se aquest clauer juntament amb les claus de casa per tal d’evitar descuits. No portar el clauer amb el nom de la víctima significa no poder jugar.

Si a través del nom no es coneix a la víctima caldrà informar-se preguntant a altres persones, xarxes socials, etc,… Per qualsevol dubte comunicar-se amb l’organització a mulei@racocatala.cat.

Si una persona és assassinada caldrà que li faci entrega al botxí del seu clauer per tal que el joc pugui continuar. L’assassí passarà a tenir una nova víctima.

Al moment que al matar una persona aquesta rebi un clauer amb el seu nom significarà que la roda s’ha tancat i el joc ha acabat. Per tant si al matar a una persona aquesta et dóna un clauer amb el teu nom significarà que has sobreviscut al joc i per tant seràs el guanyador absolut i mereixedor del premi al supervivent.

Ara bé, també hi haurà un premi per l’assassí que hagi mort a més persones (que no té perquè ser la mateixa que ha sobreviscut). Al finalitzar el joc es farà recompte de clauers.

Atenció: Si et maten només has d’entregar el clauer de la víctima que tens pendent i no els altres que hagis pogut acumular de víctimes anteriors!

Premis:

  • Supervivent: Un sopar per dues persones a la Traska Truska, una reproducció dels Gegants de Molins de Rei, un val 2×1 pel Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, 2 entrades pels Curts del Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, una samarreta de l’Ateneu Mulei.
  • Major Assassí: Un sopar per dues persones al Bar Garbí, una reproducció d’El Camell, un val 2×1 pel Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, una samarreta de l’Ateneu Mulei.
Si el joc no s’arriba a acabar, el premi del Supervivent passarà pel major assassí, i el del Major Assassí al següent participant amb més víctimes. En cas d’empat es farà per sorteig.

 

Agraïments: