Presentació del llibre “L’hora dels gossos i altres relats” de Xavi Martí

L'hora dels gossos i altres contes

La presentació oficial del primer llibre de contes del periodista molinenc Xavi Martí Juan se celebrarà el dijous 6 de juny de 2013 a les 20h a l’Ateneu Mulei de Molins de Rei. Durant l’acte, els socis del Mulei podran adquirir el llibre + consumició a 8€. No socis: 9€.

L’hora dels gossos i altres relats es va presentar comercialment el passat 23 d’abril gràcies a una parada que es va instal·lar a la plaça de la Creu, amb èxit de vendes.

Es tracta d’una obra autoeditada per part del mateix autor, que ha fet les feines de redacció, edició, maquetació, disseny de la portada i distribució de l’obra. El llibre recull un total de 19 relats curts, amb un estil directe i fresc, sempre amb la intenció de no deixar indiferents a les persones lectores.

L’hora dels gossos i altres relats vol fer pensar als lectors i a les lectores i ens parla d’injustícies i problemàtiques que estan inserides dins l’ànima de la nostra societat i que moltes vegades ens passen pel costat sense que ens hi fixem. L’autor, que destaca que “la literatura hauria de tenir sempre una funció social”, ens parla de l’alienació que provoquen les feines grises, de la soledat de qui sembla feliç, de la impotència davant una justícia que no tracta a tothom per igual, de l’explotació del Sud o de la presència constant de les armes a les nostres vides.

NOTA SOBRE L’AUTOR
Xavi Martí Juan (Barcelona, 1976) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat a Televisió de Vallirana, Ràdio Molins de Rei, Canal 50 Vallès, Televisió de Gavà, Intersindical-CSC, Regió 7, La Veu de l’Anoia, Setmanari de Comunicació Directa, Ràdio Sant Feliu de Llobregat, Fet a Sant Feliu.cat i Diari de Sant Feliu de Llobregat.
Xavi Martí és autor del llibre “
Històries del Garbí” i ha col·laborat en edicions del recull de “Contes Antiautoritaris” del col·lectiu Negres Tempestes.

 

Notícia de la publicació del llibre a Viu Molins de Rei