Presentat el Concert de Brams i Red Banner

Roda premsa Concert Brams Red Banner

Aquest matí s’ha presentat en roda de premsa aquest singular concert que organitza l’Ateneu Mulei en el marc de la 159a. Fira de La Candelera.

Brams torna als escenaris 5 anys després del seu comiat en motiu de la celebració del seu 20è aniversari. Però, tal i com ha manifestat el seu cantant Francesc Riberaaixò de l’aniversari és només una excusa, teniem moltes ganes de tornar a tocar junts“. Realitzaran una gira limitada d’una quinzena de concerts, el primer dels quals es va fer a Palma el passat 30 de desembre i el segon serà el de Molins de Rei, el 30 de gener.

Red Banner també oferirà un concert especial. Posaran punt i final a la gira “Una altra història” que els ha portat arreu dels Països Catalans, Itàlia i Alemanya, i es retiraran dels escenaris per un temps indefinit. Raül Pardo s’ha manifestat molt content de poder acabar la gira precisament a la seva vila.

El concert es durà a terme el dissabte 30 de gener, a les 11 de la nit, al pavelló poliesportiu municipal de Molins de Rei i estarà emmarcat en els actes de celebració de la Fira de la Candelera, declarada festa tradicional d’interès nacional.

A partir de demà 15 de gener, es podran comprar les entrades anticipades pel concert.

 

Més informació del conert