Programa d’actes de l’Ateneu Mulei per la Festa de la Primavera

Diumenge 27 de maig de 2018 – Pati del Palau de Requesens

Migdia

  • 12.00: Inici Fest(A) la paella: Acte festiu i solidari on els equips de cuina ens prepararan una paella. L’Ateneu Mulei proporcionarà la matèria primera: arròs i brou. (Tindrem paelles i cremadors a disposició, de forma limitada).
    Prèvia inscripció al correu ateneu@mulei.cat (Inscripcions limitades)
  • 13.00: Vermut amenitzat amb Sergi Estella que s’auto-defineix com: Faig guitarres que treuen vi, escombres elèctriques, raquetes de tenis amb cordes i d’altres invents. Tot aquesta ferralla intento fer-la sonar mentre toco la  bateria amb els peus i canto sobre qualsevol cosa que em passa pel cap. http://sergiestella.com/ca/
  • 14.30: Dinar popular de paelles: Servirem les paelles que s’han cuinat a l’acte “Fest(A) la paella”. Preu pels comensals 10€ (inclou amanida, paella, vi /aigua i fruita). Els equips de cuina tindran 3 tiquets gratuïts.

Tarda

  • SOBRETAULA: Música de taberna amb Marcel Marimon.
  • 17.00: JOCS RURALS : Per equips de 5 persones es duran a terme diferents jocs rurals (empènyer la bala de palla, tancar el ramat, llançament d’espardenya…). Els grups hauran d’anar superant els jocs per tal d’arribar a l’última fita amb el menor temps possible.
    Prèvia inscripció: 5€ per equip a ateneu@mulei.cat o el mateix dia a la barra de l’Ateneu Mulei.

* Els diners recaptats durant els actes, aniran destinats a autogestionar la festa i per una caixa de resistència pels represariats molinencs.