Programació Festa Major 2018

Diumenge 23 de setembre. Plaça de l’Església
A les 17:30h

XIX Campionat d’Estirar la Corda
Grups de 5 persones. Inscripcions Llibreria Barba del 12 al 22 de setembre (2€/persona). Places limitades!

A les 20:00h

V Cronoescalada al Campanar 
151 escales, 45 metres de desnivell. Sortides individuals cronometrades fins a dalt del campanar. Retransmissió en pantalla gegant. Si no correu veniu igualment a veure-ho tot i comòdament asseguts.

Inscripcions enviant un correu amb nom, cognoms i telèfon mòbil a ateneu@mulei.cat
Preu: 2€ per participant, a pagar el mateix dia

La Terrasseta de Festa Major. Plaça del Palau

Dijous 27 de setembre
A les 17:30h

Pintada de mural de FM
El col·lectiu Interactuart durà a terme una pintada de mural reivindicatiu amb un to festiu de Festa Major al Racó dels Gegants Vells.

A les 19h

Xerrada antirrepressiva
Durem a terme una xerrada conjunta amb diversos col·lectius dels Països Catalans que han patit casos repressius, ja siguin dins el marc del procés d’autodeterminació de Catalunya com grups antifeixistes. També tindrem la presència en mode audiovisual de les famílies d’Altsasu, per tal d’acostar la seva lluita i teixir solidaritat entre pobles.

A les 20:30h

Sopar de Carmanyola i sobre taula musical 
Porta el teu sopar i gaudeix de la primera nit a la fresca amb un bon tastet musical.

A les 22h

Sobre taula musical amb Mari Popes
Mari Popes va néixer al setembre del 2016 com un projecte una mica diferent a la gran part de grups de música actuals. Ens vam ajuntar 3 noies i vam començar a fer versions de caire reivindicatiu en format acústic. Això ens va donar l’oportunitat de poder tocar a la Festa Major de Lleida, el nostre primer concert. A partir d’aquell moment, hem recorregut bars, casals, pobles i ciutats i tocat a diferents actes compartint la nostra música i donant un toc diferent i dolç a les versions i, poc a poc, anant introduint cançons que nosaltres mateixes ens atrevim a composar.

Organitza: Arran Molins de Rei i Ateneu Mulei

Divendres 28 de setembre
A les 22:00h

Concert amb Exta6
Èxta6 és una banda de rock formada a Viladecavalls que des del primer dia ha prioritzat rescatar el rock fet en català, sense perdre de vista les seves influències musicals com The Rolling Stones, Tom Petty, Bruce Springsteen i Andrés Calamaro.

A les 23:30h

Concert amb PUPIL·LES
Pupil·les és un grup de música rap valencià, format per dos cantants (Natàlia Pons i Mireia Matoses) i un discjòquei (Joan Rodríguez). Naix a València l’any 2014, inicialment amb el nom de Pupil·les Dilatives i una tercera cantant, Montse Morales. Provenen de distints punts del País Valencià, però el seu punt de trobada ha estat el barri de Benimaclet, a la ciutat de València.

El seu estil es defineix com a rap electrònic feminista, amb bases de reggaeton. Entre els seus referents estan Obrint Pas, La Gossa Sorda o Aspencat. Quant a referents femenins, destaca Mala Rodríguez, com també Gata Cattana. Les seues lletres es caracteritzen per ser molt reivindicatives, amb missatges feministes molt directes.

Dissabte 29 de setembre
A les 22:00h

Concert de LA PORTÀTIL FM
L’acordió contraataca! Torna el conjunt d’arrel tradicional que l’any passat ens va fer vibrar d’allò més. Ajuntats amb il·lusió al 2016 arriben embalats a un 2018 prometedor. La formació de trio és la més portàtil i la que més els permet lluir cada instrument; cada instrument, però, és només un acompanyant -un deliciós acompanyant- del que més ens apropa a tots: la veu. El súmmum és quan músics i públic canten a l’ensems.

Concert, ball, sobretaula o celebració de les noces d’argent. Si voleu ball de bot, també; això del ball folc és el més antic que sabem fer. Som valents; ens apuntem a tot -o quasi.