Pujada al Puig d’Olorda – Som Cims

Dissabte 21 de juny de 2014 – 10:30h – Plaça del Mercat

Som Cims 2014Dins de la campanya “Som Cims! Som Països Catalans!” a Molins de Rei pujarem un altre any al Puig d’Olorda, a la serra de Collserola.

Apropar-se a la Diada dels Països Catalans, el 24 de juny, Sant Joan, vol dir que també s’acosta la jornada “Som Cims” arreu del territori.

Un any més, engeguem la campanya de defensa dels pics que s’alcen al nostre país per tal de reivindicar el dia més llarg de l’any.

La campanya “Som Cims” consisteix a organitzar marxes, excursions i ascensions al màxim número de cims dels Països Catalans durant el cap de setmana del 21 i 22 de juny i pels voltants d’aquestes dates. A partir de les marxes, ascensions i excursions preparades, com l’any passat, aconseguirem dibuixar el mapa dels Països Catalans, i així mostrar-nos com a una unitat, estendre la defensa del nostre territori natural i reivindicar amb fermesa les ànsies de llibertat per al nostre país.

L’any passat la iniciativa Som Cims aconseguí reunir més de cent cims arreu dels Països Catalans, fet que va demostrar la capacitat d’organització popular en el nostre territori.

Pugem als cims d’arreu dels Països Catalans per reivindicar la nació sencera!