Sortegem entrades per l’obra Animals de Companyia

Animals de companyia
Si tenies previst fer-te soci de l’Ateneu Mulei, ara és la teva hora!
 
Tenim una oferta ràpida per les dues primeres persones que es facin socis de l’Ateneu Mulei: Dues entrades per  l’obra de teatre Animals de companyia que es farà a la Sala Gòtica els propers 8 i 9 de febrer de 2014.
 
Per fer-ho efectiu cal omplir correctament les dades al formulari del web i enviar un correu a ateneu@mulei.cat amb el teu nom i cognoms, i el dia i hora que vols veure l’obra.
 
L’obra és l’ópera prima de la molinenca Estel Solé
Una colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan un dels amics confessi un secret inesperat. Acabaran sortint els draps bruts de tots els personatges que mostraran el pitjor de cadascú.
En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte el valor de l’amistat. És la constatació que la solitud i la necessitat d’afecte ens porta a tots a convertir-nos en animals de companyia.
 Representacions 
  • DISSABTE 8: 20h
  • DISSABTE 8: 22h
  • DIUMENGE 9: 19h.

Tens temps fins dijous 6 a les 19h. Durant l’emissió del programa de ràdio l’Altraveu  anunciarem els nous socis que s’han endut les 2 entrades i els 2 socis guanyadors de les entrades per sorteig. Sort!