Un final de cicle privilegiat: Nyandú

{multithumb enable_thumbs=1 thumb_height=350}

El passat 13 de juny l’Ateneu Mulei s’omplia a vessar per gaudir de l’últim concert del Cicle de Músiques Invisibles, organitzat per l’Altraveu i el Mulei i que ha comptat amb el suport de Ràdio Molins de Rei, Sonitrons, La Bar de Bo, Viu Molins de Rei i Dirxdir dissenys.

Els encarregats de cloure el cicle van ser els Nyandú, que van oferir una actuació enèrgica per presentar les cançons del seu primer disc que ja està gravat i que sortirà a la llum el proper mes de setembre. Repertori format per algunes de les cançons més conegudes de la banda, com “un indret privilegiat” o “ara vaig caminant sol” (en una versió a guitarra i veu del Ferran molt ben rebuda pel públic), diàlegs constants amb els assistents i també de temes nous que formaran part del primer disc dels de la Torre d’Oristà.

Nyandú (el Ferran, el Roger i el Rubèn) parteixen d’una proposta musical lligada al seu territori, al lluçanès, que els va permetre guanyar l’última edició del Sona 9 i que es consolidarà a partir de la seva primera proposta discogràfica. Diuen que estan molt satisfets de la gravació (en què han afegit instruments i sons no habituals del directe) i de les mescles. Així doncs, esperarem amb candeletes que arribi el mes de setembre per escoltar les cançons privilegiades d’un grup que té un futur prometedor.

Aquí teniu l’entrevista que els va fer en Bertran Cazorla, de l’Agència Catalana de Notícies:

http://www.acn.cat/acn/673220/Noticia/video/Noticia.html